Ramadan kareem

Jeg ønsker jer alle en god ramadan, således et godt år og et godt liv. Og bare lige så ved et, så er Allah (swt) den største, og når jeg siger den største, så mener jeg den absolute største. Derudover er han også den mægtigste og mest tilgivende, og den alvidene. Dernæst er han også den eneste gud der bør tilbedes og er berettiget til det. Allahu akbar subhannalah, la illaha ilallah. Dette er nogle korte sætninger som i sidste ende kan give dig en enkelbillet til paradiset.

BTW du skal lige huske at bede dine bønner selvom du lige skulle til at gøre det men så påmindede dine forældre dig om at gøre det men så mistede du pludselig interessen. Men vil du virkelig gerne lade resten af dit efterliv (akhira) lade sig definerer af interesse nej.

Insha allah vi allesammen mødes i paradiset, og at vi alle en dag kommer til at møde profeten (saw) for han er sandelig det bedste menneske der har sat fod på denne jord.

Asc