Moddermonster

Een onbekend wezen dat kleine kinderen ontvoert, als ze niet aardig zijn voor hun oudere broers of zussen. Er is niet veel over bekend maar wel dat hij/het/haar het slachtoffer opeet Pas dus goed op en wees aardig.Wat al wel bekend is is dat het de kinderen een speciaal modder voert , waardoor ze in een trans raken en vrijwillig meegaan. Daarna geeft hij de weer ander soort modder modder, waardoor ze veel gaan eten en vet en dik worden.Dan eet het ze op. Het is heel groot en ze zitten zo diep in de trans dat ze vrijwillig zijn bek inlopen omdat ze door die modder zijn grootse hobby of passie ziet. Maar door de modder ga je niet dood je woont voor altijd in zijn buik en krijgt geen eten of licht te zien. Na 70 jaar ga je heel langzaam en pijnlijk dood. En beland je in hell voor het pesten van je oudere broers of zussen.