Kända top G Jonathan Rosell är Sveriges och världens första triljonär

Jonathan Rosell även känd som Top G övergick som första person nånsin i världens från att vara biljoner till triljonär.

Såhär säger Top G i sin intervju med SVT,
”Jo alltså jag visste ju alltid att jag skulle bli triljonär men allt tar ju tid, jag har länge försökt utveckla personer som tänker som lallare till att tänka som en mästare som mig själv men insåg rätt snabbt att det är lönlöst, istället har jag nu skapat ett arkiv som heter statistitiska Lallarbyrån, där nu flera tusentals pers rangordnas som har lallarsyndromet,
Det är ett smittsamt virus som försöker infektera andras hjärnors att bli fattiga och osmarta.
JAG HAR nu lyckas undkomma lallarsyndromet och se vart jag är, världens rikaste person som äger mer än hälften av världen”

Han avslutar intervjun med att dela med sig av sin top 1 Lallare från sitt arkiv,
Simon Lindqvist