UŽAS U SUBOTICI, SA PRUGE SAKUPLJANI DELOVI TELA! Pedesetdvogodišnji muškarac se bacio pod voz, nije mu bilo pomoći

Na Železničkoj stanici, na pruzi u Subotici, u sredu u 20 sati i 5 minuta, 52-godišnji čovek iz Subotice skočio pod voz i tako okončao život. Meš Zoltan (1971), bacio se pod voz, iz još neutvrđenih razloga. Po proračunima dvanaestogodišnje devojčice koja je prisustvovala incidentu, saznali smo da se čovek bacio pod voz na njegovu stetu i odgovornost. Produkcija je porazgovarala sa ovom mladom devojčicom i pitala za njeno mišljenje o ovome i rekla nam sledeće: „Meni nikada nije bilo jasno, zašto svaki put kada krenemo vozom, neko se baci, meni ovo remeti sve planove, trebalo je u 5 da budem na Zlatiboru, ali je neko oldučio da se baci pod voz.”
Saobraćaj je bio u prekidu do 21 čas i 17 minuta, Hitna pomoć, policija i Osnovno tužilaštvo su odmah izašli na mesto nesreće. Kak saznajemo na pruzi su sakupljani delovi tela nesrećnog čoveka, potvrdio je izvor blizak istrazi.
Voz koji saobraća od Subotice do Sente, krenuo je u 19 sati i 55 minuta sa polazne subotičke stanice, da bi samo posle nepuna dva kilometra mašinovođa zaustavio voz, jer je pored pruge ugledao osobu, koja se odjednom pojavila pored šina.