Keni u gjet i vdekur

Kengetari i famshem u gjet i vdekur sot ne darke. U gjeten lende narkotike ne shtepine e tij .te gjithe u trishtuan shume . “Vdiq sa beri kengen” thone fansat.
Famija e tij tani eshte ne depresion. Ai po merrte dhe shume urrejte dhe disa thone qe ka bere vetevrasje.
U prefte ne paqe ylli shqiptar’