Младиот кичевчанец стана милионер!

Господинот Симеон Стојковски од Кичево, Р. Северна Македонија стана првиот млад милионер во Македонија по извлекувањето од лотаријата на емисијата Се или Нешто. Господинот Симеон Стојковски без сознание уште не знае дека е извлечениот среќник. Кој го познава да го извести и нека ја контактира државната лотарија на Р. Северна Македонија. Со многу среќа!